köszöntünk a bitterland webshopban!

A felelősségteljes és kulturált italfogyasztás híveiként szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk és őket kiszolgálni sem tudjuk.

 

A továbblépéshez kérlek, nyilatkozz:

Elmúltam 18 éves
Nem vagyok még 18 éves
0 termék
Menü

Blog

Koktél bitterek

Koktél bitterek

Nem lennénk igazi Bitterland, ha nem kalandoznánk el a koktél bitterek világába. A bitterekkel (vagy hívjuk őket itt gyógynövénylikőröknek) az a helyzet, hogy a világ összes tradicionálisan alkoholt fogyasztó országában kivétel nélkül évszázados múlttal rendelkeznek, a koktél bitterek azonban fiatal versenyzőknek tekinthetők nagyon sok országban. Pl. a miénkben. De látva a trendeket, az az érzésünk, hogy már nem sokáig.

New Yorkban, Londonban már nehezen tudnák elképzelni a koktélok világát koktél bitterek nélkül. Egyre több remek eszencia jön létre, amellyel a koktélok egészen varázslatos és persze egyéni világa keverhető ki.

 


Részletek

Abszint

Abszint

Az igazi abszint nem likőr, ellenben maradéktalanul kielégíti a bitterek fogalmát, hiszen gyógynövényekből származó illóolaj tartalma kiemelkedően magas. Különösen sok fehér ürömfűvet használnak fel készítésekor, ami sok bitter készítésénél a „keserűség” beállítására is szolgál.


Részletek

Amit a bitterekről tudni érdemes

Amit a bitterekről tudni érdemes

Ha már belekóstoltál a kézi pörkölésű kávék vagy a kraft sörök hihetetlen ízélményeibe, akkor most hadd mutassunk neked egy újabb felfedezni valót: a gyógynövénylikőrök egyedi világát!

 

A bitterek világa pompázatosan sokszínű és magával ragadóan egyedi.

Nincs még egy olyan fajtája a szeszesitaloknak, amely annyira sokoldalú tud lenni, mint a bitterek. Nem is véletlenül, hiszen maga a természet kínálja azt a rengeteg csodáját, amelyet ezerféleképpen lehet belesűríteni egyetlen korty finom és elegáns likőrbe.


Részletek

Bitterek világa - Kezdő vagy? ezekkel indíts!

Bitterek világa - Kezdő vagy? ezekkel indíts!

El akarod készíteni a saját koktélodat? Meg akarod lepni az öregedet egy igazán eredeti német bitterrel? Vagy választanál a barátnődnek egy lágyabban szerethető italt? Akarsz magaddal vinni síeléshez egy igazi hegyi italt? A Bitterland szakértő csapata segít, hogy eligazodj a bitterek sokszínű világában, mindezt nem csak egyedülállóan széles termékválasztékunkkal tesszük, hanem a termékekhez tartozó adatokkal, információkkal és saját tesztjeinkre alapozott véleményünkkel.


Részletek

Hogyan fogyasszuk?

Hogyan fogyasszuk?

Receptgyűjteményünkben folyamatosan frissülő koktél választékunkkal ismerkedhetsz meg. Próbáld ki őket bátran, nem okozunk csalódást!


Részletek