köszöntünk a bitterland webshopban!

A felelősségteljes és kulturált italfogyasztás híveiként szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk és őket kiszolgálni sem tudjuk.

 

A továbblépéshez kérlek, nyilatkozz:

Elmúltam 18 éves
Nem vagyok még 18 éves
0 termék
Menü
Heidegeist
0%

Heidegeist

9.800 Ft
14.000 Ft/l
Kosárba
1

Gondolom mindenki tisztában van vele mi az a fenyér. Ha nem hát segítek, ez a kiváló lelőhelye a tengernyi vadonélő fűszernövénynek, amely bizonyítva életképességét még a mészben szegény, savas talajon is megél és ráadásul nem háborgatják kombájnok és traktorok. Németül pedig heide-nek hívják az ilyen parlagon heverő földeket, és innen kapta a nevét a Heidegeist. A Fenyér Szelleme, nem rossz ugye? Persze lehetne a Fenyér Eszenciájának is fordítani, merthogy a Heidegeist snapsz  Lüneburg környéki fenyéreken termett, 31 értékes gyógynövény valódi eszenciája.

Nagyon egyéni íz, a sok menta kifejezetten jól áll neki és remekül összhangban van a sok alkohollal. A mentás indítás után jönnek a pompás gyógynövények és csak jönnek és jönnek…

Igényes, elképesztően frissítő, nagyon finom ital.

És ha valakinek nem volt elég érdekes a fenyérekről szóló értekezés, akkor azt kárpótolom egy igazi németes koktél receptjével, amely a Heidegeist termőhelyén, Alsó Szászországban igazán népszerű. Úgy hívják hogy 108-as koktél. Végy egy 50 %-os Heidegeistet azt öntsd össze szakértően egy 58 %-os Ratzeputz*-cal és máris kész a Lüneburgi 108-as (Lüneburg 108er).

 

*Ratzeputz: gyömbér ízesítésü bitter, pár lappal odébb ezt is megtalálod

Nézd meg a receptjeinket ehhez a termékhez >

A BitterLand értékelése

Ízhatás:
fűszeres
Gyümölcsösség:
Erősség:
Gyógynövényesség:

Származás


Németország

További jellemzők

Kiszerelés:
0,7 l
Alkohol tartalom:
50 %

Receptek