köszöntünk a bitterland webshopban!

A felelősségteljes és kulturált italfogyasztás híveiként szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk és őket kiszolgálni sem tudjuk.

 

A továbblépéshez kérlek, nyilatkozz:

Elmúltam 18 éves
Nem vagyok még 18 éves
0 termék
Menü

Blog

Koktél bitterek

Koktél bitterek

Nem lennénk igazi Bitterland, ha nem kalandoznánk el a koktél bitterek világába. A bitterekkel (vagy hívjuk őket itt gyógynövénylikőröknek) az a helyzet, hogy a világ összes tradicionálisan alkoholt fogyasztó országában kivétel nélkül évszázados múlttal rendelkeznek, a koktél bitterek azonban fiatal versenyzőknek tekinthetők nagyon sok országban. Pl. a miénkben. De látva a trendeket, az az érzésünk, hogy már nem sokáig.

New Yorkban, Londonban már nehezen tudnák elképzelni a koktélok világát koktél bitterek nélkül. Egyre több remek eszencia jön létre, amellyel a koktélok egészen varázslatos és persze egyéni világa keverhető ki.

 


Részletek

Abszint

Abszint

Az igazi abszint nem likőr, ellenben maradéktalanul kielégíti a bitterek fogalmát, hiszen gyógynövényekből származó illóolaj tartalma kiemelkedően magas. Különösen sok fehér ürömfűvet használnak fel készítésekor, ami sok bitter készítésénél a „keserűség” beállítására is szolgál.


Részletek

Amit a bitterekről tudni érdemes

Amit a bitterekről tudni érdemes

Ha már belekóstoltál a kézi pörkölésű kávék vagy a kraft sörök hihetetlen ízélményeibe, akkor most hadd mutassunk neked egy újabb felfedezni valót: a gyógynövénylikőrök egyedi világát!

 

A bitterek világa pompázatosan sokszínű és magával ragadóan egyedi.

Nincs még egy olyan fajtája a szeszesitaloknak, amely annyira sokoldalú tud lenni, mint a bitterek. Nem is véletlenül, hiszen maga a természet kínálja azt a rengeteg csodáját, amelyet ezerféleképpen lehet belesűríteni egyetlen korty finom és elegáns likőrbe.


Részletek

Bitterek világa - Kezdő vagy? ezekkel indíts!

Bitterek világa - Kezdő vagy? ezekkel indíts!

El akarod készíteni a saját koktélodat? Meg akarod lepni az öregedet egy igazán eredeti német bitterrel? Vagy választanál a barátnődnek egy lágyabban szerethető italt? Akarsz magaddal vinni síeléshez egy igazi hegyi italt? A Bitterland szakértő csapata segít, hogy eligazodj a bitterek sokszínű világában, mindezt nem csak egyedülállóan széles termékválasztékunkkal tesszük, hanem a termékekhez tartozó adatokkal, információkkal és saját tesztjeinkre alapozott véleményünkkel.


Részletek

Hogyan fogyasszuk?

Hogyan fogyasszuk?

Receptgyűjteményünkben folyamatosan frissülő koktél választékunkkal ismerkedhetsz meg. Próbáld ki őket bátran, nem okozunk csalódást!

replika órák


Részletek